Pages

Dordrecht Civic Centre | Dordrecht | The Netherlands | Dirk Jan Postel


The renovation of the interior of the Dordrecht council offices consists of two sections: the municipal service desk on the ground floor, with office space for the Register Office, and the offices on the four overlying floors in the western wing. This new interior accommodates a number of units of the flexible office concept. The municipal service desk has an open, transparent and spacious lay-out. Clients can comfortably wait for their turn, while enjoying a clear view of the goings-on at the counter and of the street outside. Various facilities have been positioned throughout this area, such as waiting benches, a photo booth, a children’s play corner, a reading table and an information wall...............more
 

Popular Posts